снимка Корнелия Нинова, фейсбукПродължаваме битката за преизчисляване на пенсиите. Пари има,

...
снимка Корнелия Нинова, фейсбукПродължаваме битката за преизчисляване на пенсиите. Пари има,
Коментари Харесай

Нинова: Има тежка съпротива срещу преизчисляването на пенсиите от „Има такъв народ“, ГЕРБ и ДПС

снимка Корнелия Нинова, фейсбук

Продължаваме борбата за преизчисляване на пенсиите. Пари има, зависи кой защо ги желае. Ние ги желаеме за приходи на хората. Днешната ни борба е дълга и поредна, и е за всички възрастни хора. Отново настояваме да се продължи с второ четене на закона за преизчисляване на пенсиите. Това е безусловно допустимо. Ако през днешния ден то се гласоподава, то влиза в действие и става факт. Уви, има тежка опозиция в Народното събрание от „ ИТН “, ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Това написа във фейсбук през днешния ден Корнелия Нинова.

И добавя:

Това споделих пред протестиращите пенсионери пред Народното събрание, които упорстват предлагането на Българска социалистическа партия за преизчисляване на пенсиите да мине и на второ четене в Народното събрание. С пенсионерите разговаряха още депутатите от „ Българска социалистическа партия за България “ Велизар Енчев и Иван Ченчев.

Събралите се възрастни хора бяха безапелационни, че не могат да продължат да живеят със сегашните пенсии. Те благодариха, че се борим за тях и признаха, че Българска социалистическа партия е единствената партия, която поредно работи за увеличение на приходите на пенсионерите.

Ще продължа да диря способи преизчисляването да стане факт и това е безусловно реализируемо, стига да има воля за това.

Не е правилно това, което ви внушават, че няма пари. Пари има, зависи кой защо желае да ги изразходи. Ние желаеме пари за приходи на хората. В „ Сребърния фонд “ има 3 милиарда и 300 млн. лева Този „ Сребърен фонд “ го създадохме ние, с цел да бъде единствено за пенсии – за нищо друго. Законът за възрастните хора също сме го внесли за 5-и път. Продължаваме борбата.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР